Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

free hummingbird

15. 10. 2012 0:26
Veselá kráva

u nás na Středozápadě stojí 2.60 dolaru za balení a vyrábí se v Kalifornii. Není tedy ani z Evropy ani není drahá. I když Florida je celkově dražší, to je fakt. Dobrých sýrů je v prodejnách Publix také víc než dost, propagujete tu odpad pro socky, které často neviděli práci ani z rychlíku.

JInak Váš jídelníček je dost zoufalý, a ač si možná myslíte, že hodně šetříte, tak si počkejte, až dostanete infarkt a přijde Vám účet z nemocnice. Tedy pokud nemáte dobrou pojistku, což u zoufale šetřících Čechů v cizině nebývá zrovna pravidlo. :-P

7 0
možnosti
VK

kral

15. 10. 2012 1:56
Re: Veselá kráva

Jo Publix, to je i muj oblibeny obchod. Pred par lety jsem miloval Albertsons ale oni se nejak sloucili s Publixem a mam pocit ze uz je ve statech jen par mist kde zustali. Publix mam rad, protoze nakupovani tam je prijemne a sortiment opravdu kvalitni. Cimz myslim hlavne chleba, maso a zelenina. Walmart je sice lacinejsi, relativne, nicmene ja si radeji priplatim a dostanu co mam rad. Navic, nechci generalizovat, ale posledni dobou mam problemy nakupovat prave na walmartu. Jednak ochota personalu je tragedie a sortiment pokulhava.

1 0
možnosti

Achenbach Šimon

15. 10. 2012 0:13
Sýry v Americe

Jsem sám obdivovatelem italské kuchyně. Proto se chci zmínit o výběru sýrů zde v Americe. Všeobecně má autor asi pravdu, když se vezme v úvahu Amerika celoplošně jako taková. Ale dovolil bych si odporovat, začneme-li mluvit o velikých městech - není to jen New York, který je jak Babylon, platí o mnoha dalších. Žije v nich velké komunity přistěhovalců či jejich potomků ... a sýry jsou pro mnohé tradicí. Proto zde existují nejen speciální obchody, ale i v mnoha velkých supermarketech je veliký výběr kvalitních sýrů z celého světa. Odvážil bych tvrdit, že mnohdy větší než kdekoliv jinde. Sýry o kterých se autor zminuje však opravdu dominují a jsou běžnou populací konzumovány. Chci jen zdůraznit, že ten kdo sýry miluje, nemá zde žádný problém dopřát si jakýkoliv, na který má chut.

6 0
možnosti
VK

kral

14. 10. 2012 22:58
Tak ja nevim kde jste v Americe

byl nebo jste ale ja vas mohu ujistit, ze tavene syry na Floride jsou v dost slusnem sortimentu a napriklad vami jmenovana vesela krava neni vubec draha. Pokud tedy  baleni kde je 6 trojuhelnicku a stoji 4 USD nepovazujete za drahe a drahe to tedy rozhodne neni

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

14. 10. 2012 23:12
Re: Tak ja nevim kde jste v Americe

jsem v Daytone Bch. , NYC, nebo WPB. A drahe to tedy je. 4x20=80kč (kolik to váží?, 150g ?) U nás v čechách stojí v lídlu či v kauflandu tavený sýr od 99kč za kilo dolů... víte, já se držím hesla ,nedělej tam kde jsi to co tam není obvyklé dělat. Jezdit do ameriky a snažit se tam jíst knedlíky a pít plzeňské, a nebo naopak snažit se v čechách jezdit na harleji je mimo. Je to drahé, a nikdy to nebude TO PRAVÉ. Pokud tam žijete trvale a jste postižen neodolatelnou chutí na něco českého, či evropského, pak chápu že si to dopřejete. Já se snažím jíst v americe co je tam běžné a zde co je zde běžné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1083x
konzervativní liberál