Diskuse

Amerika : Schránky , letáky a kupóny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Astaroth

22. 10. 2012 16:18
tenements

Kdybyste si behem besneni modernistu nezbourali cele mestske ctvrti z 19. stol zvici Prahy, tak byste meli hipsterskych cinzakovych historisujicich ctvrti prehrsle.

0 0
možnosti

Mina Harker

20. 10. 2012 0:49
Nase schranka ma zamek :)

Ono zalezi na sousedstvi a typu domu.

A kdyz dostaneme balik a nejsme doma, tak nam posta necha papir s oznamenim, ze mame balik na poste a muzeme si tam dojit nebo si dojednat dalsi doruceni. Ty schranky jsou vselijake, plati, ze postak jezdi autem a postovni auta maji rizeni jinak nez ostatni, jako anglicka maji volant vpravo, byt postak jezdi jako vsichni jini vpravo. Vzdalenosti jsou vazne velke a narozdil od Ceska je typicky postak postak, cili muz. Zenu vidite malokdy.

1 0
možnosti

kral

20. 10. 2012 1:44
Re: Nase schranka ma zamek :)

tak u nas je to s balikama v pytli, protoze kdyz nejsem doma, zadna oznamenka se nekona, proste mi jej vrazi pred dvere. Sice se jeste nestalo, ze by mi jej nekdo ukradl, ale i tak mne to vytaci.

0 0
možnosti

.Camino

20. 10. 2012 0:05
Zrejme pisete ze Statu :-))

tak jsme na dost podobne longitude, ale to co pisete neni tak docela pravda,  rozdil mezi cenou "condominia" a vlastniho domu je i ve Statech stale veliky, pochopitelne, kdyz koupite condo v NY na 5. Ave. a domecek nekde v "Hooker Hole, Louisiana"....bude nove condo v N.Y. mit sedmi ciselnou cenu, ale u domu se pocita s vetsi cenou pozemku a pokud to neni Detroit (i tam se to ted meni), nebo mesta, kde se prumysl trochu zastavil, tak je to stejne, jako v CR. Na vesnici doma, jeste stale muzete koupit maly dum nekde ve Vojtanove u Frant. Lazni za mene, nez renovovany byt v Praze. O kuponech nemohu psat, nikdy jsem je nevystrihovala a na me normalni postovni strance je mnou napsano, ze nechci zadny reklamni material. Jinak s tim dodavanim mate pravdu. Ale vice se mi libilo na Novem Zealandu, kde postu na venkove dodaval ve vzdalenejsich mistech ridic autobusu a schranky byly spis jako pytle, kam to vhodil. Prosim pokracujte, USA videno Vasima ocima zacina byt zajimave....trochu jine.....

1 0
možnosti

kral

20. 10. 2012 0:12
Re: Zrejme pisete ze Statu :-))

Taky s tim cervenym plastovym praporkem je to trosicku jinak. Kdyz jej zvednete, postak vi, ze tam je neco pro nej. Je totiz bezne, ze napsany dopis vlozite do schranky a postak si jej vytahne a odevzda. Kdyz ale pro vas zadnou postu nema, mohl by to prehlidnout a proto je ten cudlik. Co se tyce kondominii, ja bydlel asi rok v jednom , ktere bylo ve dvoupatrovem dome. Bylo to ve Falls Church Virginia, cimz chci rict, ze Amerika neni Ceska republika a generalizovat neni vzdy dobre. Kazdopadne tento clanek se mi moc libil. Karma.

1 0
možnosti